Totalentreprise og Hovedentreprise

i Roskilde og omegn

Totalentreprise i Roskilde og Omegn

Leder du efter en totalentreprenør i Roskilde eller omegn? Vi varetager enhver byggesag i form af totalentreprise i Roskilde og omegn. Vi har mange års erfaring med totalentreprise i Roskilde for erhverv, private og kommuner.

Vi har indgående kendkab til Roskilde-området, og har igennem årene arbejdet på mange byggesager i området. Vi stiller derfor med et hold af erfarne håndværkere som tømrere, murere, vvs’ere og elektrikere, som kender til Roskilde og omegn og dermed har et vigtigt netværk i området. Det er bl.a. en fordel, når vi indgår de nødvendige kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

Vores opgave er at skabe tilfredse kunder gennem godt håndværk.

Vi har erfaring med totalentreprise i Roskilde

Med mange års erfaring på store og mindre totalentrepriser i Roskilde og omegn, kan vi både gennemskue og gennemføre de mere ligetil, men også de meget komplekse entrepriser. Vi er hos Jats Entreprise vant med at samarbejde med tegnestuer, arkitekter og ingeniører i roskilde og omegn. Gennem de sidste 15år oparbejdet et stort netværk, med stor faglig kompetence indenfor alle relevante faggrupper.

Vi er familiære med de store krav til koordinering der stilles når man arbejder med mange underleverandører og forskellige faggrupper. Næsten alle faggrupper på et byggeri skal til byggeriet af flere omgange, og alle håndværkere er løbende afhængige af færdiggørelse fra andre faggrupper. Her er det vores fornemmeste opgave at tilsikre arbejdes færdiggørelse, faglige udførelse, og ikke mindst overholdelse af tidsplaner. Netop stying af totalentreprise og især tidsplaner er noget vi har for øje hele tiden.

Hvordan ser vi samarbejdet med jer om totalentrepise i Roskilde?

Ved totalentrepriser ser vi os selv som bygherres vigtigste samarbejdspartner. Vi foretrækker at være med fra starten, så vi kan bidrage til idé udveksling og risiko analyse, blandt andet gennem vores organisations erfaring og vores tilhørende netværk. Vi gør meget ud af at trække på tidligere projekter og entrepriser – gerne dem der lokalt har fundet sted i Roskilde og omegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nederst på siden, eller ring på 51 27 40 88.

Om Jats Totalentreprise

Jats Entreprise er en veletableret byggevirksomhed. Vi levere alle former for entrepriser – især hovedentreprise og total entreprise i København, Roskilde og omegn. Vi er leveringsdygtige på alt fra vedligeholdelse, tilbygninger til eksisterende, til nybyg.

Vi leverer både materialer i høj kvalitet og arbejde til rimelige priser. Fra vores værksted i København NV, dækker vi Storkøbenhavn, Roskilde og øvrige Sjælland.

Vi tilbyder alt i Murerarbejde, Tømrerarbejde, Døre og Vinduer, Isolering og Renovering. Vi har mange års erfaring med både moderne og gamle håndværksteknikker.

Hvordan fungere totalentreprise?

Vi udarbejder i samarbejde både skitseforslag og senere hen færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet. Vi kan også stå for indhentning af byggetilladelse hos kommunen og så koordinerer vi selvfølgelig alle håndværkere og leverancer under selve byggeriet.

Totalentreprisen egner sig godt til større opgaver, som større tilbygning til eksisterende huse eller opførelsen af et helt nyt hus.

Selv om du indgår en aftale med Jats Entreprise som totalentreprenør i Roskilde, er du mere end velkommen til at havde din egen rådgiver med på sidelinjen.

Fordelen ved Totalentreprise

Ved at have én entreprenør til at varetage hele byggeprojektet, slipper du selv for tidsforbruget og besværet med og bestilling af materialer og koordinere af håndværkere m.m.

Fordelen er, at du kun skal træffe aftale med, og afregne, med ét firma. Ved kun at skulle kommunikere med én person, gør det det nemmere for dig at afklare de nødvendige beslutninger. Du overlader alle processer og håndtering af de nødvendige underleverandører til totalentreprenøren. Udfordringen er at du tidligt i processen skal være bevidst om stil, materiale osv.

Forsikring

JATS Entreprise er godt forsikret, hvis uheldet skulle være ude.

Man kan aldrig gardere sig 100% mod uheld og skader, og selv den mest omhyggelige medarbejder kan komme til at lave en skade. Derfor har vi tegnet en omfattende Produkt- og Erhvervsansvarsforsikring. Vores forsikring dækker både arbejdsgiver og vores ansattes erstatningsansvar.

Vi er dækket af Produkt- og Erhvervsansvarsforsikring, som dækker op til 10 millioner kr.

Modtag et tilbud

Hvis du eller din rådgiver overvejer Jats Entreprise, står vi til rådighed med referencer på byggerier, tidligere bygherrer og hovedentreprise og totalentreprise udført i Roskilde og omegn. Vi holder også gerne et uforpligtende møde så I kan få en fornemmelse af, hvad vores holdning er til byggeri, kvalitet m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen, eller ring på 51 27 40 88.