Totalentreprise og Hovedentreprise

i Nordsjælland

Totalentreprise Nordsjælland

Hos Jats Entreprise kan vi varetage enhver byggesag i form af totalentreprise i Nordsjælland som totalentreprenør eller hovedentreprenør. Vi har erfaring med entreprise-projekter indefor både erhverv, private og kommuner i Nordsjælland.

Vi stiller med et erfarent hold af håndværkere som tømrere, murere, vvs og elektrikere som kan udføre alle opgaver i forbindelse med totalentreprise på ejendomme i Nordsjælland. Hvad enten der er tale om totalentreprise i Helsingør, Hillerød eller et tredje sted i Nordsjælland indgår de nødvendige kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

Vores opgave er at skabe tilfredse kunder gennem overholdte kontrakter og godt håndværk, hvilket er essentielt for vores entreprise-arbejde i Nordsjælland. Hos os er du sikret fra start til slut af dit byggeprojekt. Vi accepterer ikke halve løsninger, og garantere kvalitet. Derfor skal du vælge os til total- og hovedentreprise i Nordsjælland.

Erfaring med totalentreprise i Nordsjælland og det rigtige netværk

Vi har mange års erfaring med både store og mindre totalentrepriser i Nordsjælland og er vant til at gennemskue og gennemføre både de mere ligetil opgaver, men også de meget komplekse entrepriser. Vi er vandt med at samarbejde med tegnestuer, arkitekter og ingeniører i Nordsjææland. Gennem de sidste 15år oparbejdet et stort netværk i både København og Nordsjælland, hvilket vil biddrage med stor faglig kompetence indenfor alle relevante faggrupper.

Vi er familiære med de store krav til koordinering der stilles når man arbejder med mange underleverandører og forskellige faggrupper. Næsten alle faggrupper på et byggeri skal til byggeriet af flere omgange, og alle håndværkere er løbende afhængige af færdiggørelse fra andre faggrupper. Her er det vores fornemmeste opgave at tilsikre arbejdes færdiggørelse, faglige udførelse, og ikke mindst overholdelse af tidsplaner. Disse ting ligger vi ekstra meget vægt på ift. totalentreprise og hovedentreprise i Nordsjælland.

Ved totalentrepriser ser vi os selv som bygherres vigtigste samarbejdspartner. Vi foretrækker at være med fra starten, så vi kan bidrage til idé udveksling og risiko analyse, blandt andet gennem vores organisations erfaring og vores tilhørende netværk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nederst på siden, eller ring på 51 27 40 88.

Om Jats Totalentreprise

Jats Entreprise er en veletableret byggevirksomhed. Vi levere alle former for entrepriser – især hovedentreprise og total entreprise i København og omegn. Vi er leveringsdygtige på alt fra vedligeholdelse, tilbygninger til eksisterende, til nybyg.

Vi leverer både materialer i høj kvalitet og arbejde til rimelige priser. Fra vores værksted i København NV, dækker vi hele Nordsjælland.

Vi tilbyder alt i Murerarbejde, Tømrerarbejde, Døre og Vinduer, Isolering og Renovering. Vi har mange års erfaring med både moderne og gamle håndværksteknikker.

Hvordan fungere totalentreprise?

Hvad enten der er tale om totalentreprise i Nordsjælland, Købemnhavn eller et andet sted på Sjælland, hvor vi primært operere så er proceduren den samme: Vi udarbejder i samarbejde både skitseforslag og senere hen færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet. Vi kan også stå for indhentning af byggetilladelse hos kommunen og så koordinerer vi selvfølgelig alle håndværkere og leverancer under selve byggeriet.

Totalentreprisen egner sig godt til større opgaver, som større tilbygning til eksisterende huse eller opførelsen af et helt nyt hus.

Selv om du indgår en aftale med Jats Entreprise som totalentreprenør i Nordsjælland, er du mere end velkommen til at havde din egen rådgiver med på sidelinjen.

Fordelen ved totalentreprise

Ved at have én entreprenør til at varetage hele byggeprojektet, slipper du selv for tidsforbruget og besværet med og bestilling af materialer og koordinere af håndværkere m.m.

Fordelen er, at du kun skal træffe aftale med, og afregne, med ét firma. Ved kun at skulle kommunikere med én person, gør det det nemmere for dig at afklare de nødvendige beslutninger. Du overlader alle processer og håndtering af de nødvendige underleverandører til totalentreprenøren. Udfordringen er at du tidligt i processen skal være bevidst om stil, materiale osv.

Forsikring

JATS Entreprise er godt forsikret.

Modtag et tilbud

Hvis du eller din rådgiver overvejer Jats Entreprise, står vi til rådighed med referencer på byggerier, tidligere bygherrer og hovedentreprise og totalentreprise udført i Nordsjælland. Vi holder også gerne et uforpligtende møde så I kan få en fornemmelse af, hvad vores holdning er til byggeri, kvalitet m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen, eller ring på 51 27 40 88.