Totalentreprise og Hovedentreprise

i København og omegn

Totalentreprise i København og Omegn

Hos Jats Entreprise varetager vi totalentrepriser i København og omegn som totalentreprenør/hovedentreprenør. Både for erhverv, private og kommuner.

Med erfarne håndværkere som tømrere, murere, vvs og elektrikere på holdet kan vi udføre alle opgaver i forbindelse med totalentreprise på ejendomme i København og Sjælland. Vi indgår styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

Erfaring i totalentreprise og det rigtige netværk

Vi er hos Jats Entreprise vant til at samarbejde med tegnestuer, arkitekter og ingeniører, og vi har gennem de sidste 15 år oparbejdet et stort netværk, med stor faglig kompetence inden for relevante faggrupper.

Vi bekendt med de store krav der er til koordinering, når man arbejder med flere underleverandører og forskellige faggrupper. Næsten alle faggrupper på et byggeri skal til byggeriet af flere omgange, og alle håndværkere er løbende afhængige af færdiggørelse fra andre faggrupper. Det er vores opgave at sikre arbejdes færdiggørelse, faglige udførelse, og ikke mindst overholdelse af tidsplaner.

Ved totalentrepriser ser vi os selv som bygherres vigtigste samarbejdspartner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nederst på siden eller ring på 51 27 40 88.

Om Jats Totalentreprise

Jats Entreprise er en veletableret virksomhed. Vi leverer alle former for entrepriser i København og omegn. Vi løser alt fra vedligeholdelse, tilbygninger til eksisterende og nybyg.

Vi leverer både materialer i høj kvalitet og arbejde til rimelige priser. Fra vores værksted i København NV, dækker vi hele Storkøbenhavn og øvrige Sjælland.

Vi tilbyder alt i murerarbejde, tømrerarbejde, døre og vinduer, isolering og renovering. Vi har mange års erfaring med både moderne og gamle håndværksteknikker.

Hvordan fungerer totalentreprise?

Vi udarbejder i samarbejde både skitseforslag og senere færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet. Vi kan også stå for indhentning af byggetilladelse hos kommunen, og så koordinerer vi selvfølgelig alle håndværkere og leverancer under byggeriet.

Totalentreprisen egner sig godt til større opgaver, som eksempelvis større tilbygning til eksisterende huse eller opførelsen af et helt nyt hus.

Fordelen ved totalentreprise

Ved at have én entreprenør til at varetage hele byggeprojektet, slipper du selv for tidsforbruget og besværet med og bestilling af materialer og koordinere af håndværkere m.m.

Fordelen er, at du kun skal træffe aftale med, og afregne, med ét firma. Ved kun at skulle kommunikere med én person, gør det det nemmere for dig at afklare de nødvendige beslutninger. Du overlader alle processer og håndtering af de nødvendige underleverandører til totalentreprenøren. Udfordringen er at du tidligt i processen skal være bevidst om stil, materiale osv.

Forsikring

Jats Entreprise er godt forsikret.

Modtag et tilbud

Hvis du eller din rådgiver overvejer Jats Entreprise, står vi til rådighed med referencer på byggerier, tidligere bygherrer og hovedentreprise og totalentreprise udført i København og Sjælland. Vi holder også gerne et uforpligtende møde, så I kan få en fornemmelse af, hvad vores holdning er til projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen eller ring på 51 27 40 88.