Professionel malerarbejde

i København og omegn

Maler Købehavn og Sjælland

Vi tilbyder professionel malerarbejde i hele København og Sjælland. Igennem flere år har vi opbygget en solid erfaring med et væld forskellige maleropgaver. Alt fra vægge og lofte til porte og vinduer. Vi arbejder både med restaurering og maler nyt. Uanset om der skal males nybyg for alle første gang, eller opgaven står på fjernelse af for eksempel bly-maling, har vi det rette team af professionelle malere.

Af specialopgaver har Jats Totalentreprise i København udført malerarbejde i forbindelse med en række prominente opgaver. Herunder istandsættelse af klokketårn, gamle kirker og bindingsværkhuse.

Professionel maler

Professionel maler i København

Med mange års erfaring med store og mindre maleropgaver i København og Sjælland, kan vi både gennemskue og gennemføre de mere ligetil, men også de meget komplekse maleropgaver.

Vi er hos Jats Entreprise vandt med at samarbejde med tegnestuer, arkitekter og ingeniører. Vi har gennem de sidste 15år oparbejdet et stort netværk, med stor faglig kompetence indenfor alle relevante faggrupper. Der betyder at vi kan stå for selv de største maleopgaver fra start til slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nederst på siden, eller ring på 51 27 40 88.

Faglærte malere og lærlinge

Jats Entreprise har et team af faglærte malere og lærlinge, der udfører alle former for malerarbejde.

Vi løser opgaver for både virksomheder, private, ejer og andelsforeninger. Vi hjælper også med farverådgivning og materialevalg. Vores malere er pligtopfyldende og vi går ikke fra jobbet før alle er tilfredse, og vi rydder selvfølgelig op efter os selv.

Vi tager imod maleropgaver i hele Storkøbenhavn, Københavnsområdet og i Nordsjælland. Vi udfører hovedsageligt maleropgaver for dig, der holder til i København, Herlev, Ballerup, Rødovre og Hvidovre.  – men arbejder også på Nørrebro, i Nordvest og køre på hele Sjælland.

Alt i malerarbejde - både inde og ude

Vi kan hjælpe med alle typer af maleropgaver:

 • Huse og lejligheder
 • Flyttelejligheder
 • Maling af trapper og trappeopgange
 • Maling af vinduer
 • Maling af facader
 • Gulve
 • Vægbeklædninger / tapet
 • Vi udfører arbejde med KABE-produkter
 • Institutioner
 • Boligforeninger
 • Kontorer
 • Forsikringsskader; brandskader, vandskader m.m.

Altid til rådighed

Ved ombygning og entrepriser, stiller vi os ligeledes gerne til rådighed, hvis arbejdet også indeholder fx tømrer- og snedkerarbejde, der efterfølgende skal males. Hvis du har haft besøg af en murer, vvs’er, elektriker eller gulvmand, maler vi gerne efter, så alt er pænt og i orden.

Forsikring

JATS Entreprise er godt forsikret, hvis uheldet skulle være ude.

Man kan aldrig gardere sig 100% mod uheld og skader, og selv den mest omhyggelige medarbejder kan komme til at lave en skade. Derfor har vi tegnet en omfattende Produkt- og Erhvervsansvarsforsikring. Vores forsikring dækker både arbejdsgiver og vores ansattes erstatningsansvar.

Vi er dækket af Produkt- og Erhvervsansvarsforsikring, som dækker op til 10 millioner kr.

Modtag et tilbud

Hvis du eller din rådgiver overvejer Jats Entreprise, står vi til rådighed med referencer på byggerier, tidligere bygherrer og hovedentreprise og totalentreprise udført i København og Sjælland. Vi holder også gerne et uforpligtende møde så I kan få en fornemmelse af, hvad vores holdning er til maling, kvalitet m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen, eller ring på 51 27 40 88.

0 + 8 = ?